- Travel PR News - https://travelprnews.com -

Olympiërs signeren medailles op Thalys

2012-08-16 — /travelprnews.com/ — Op station Brussel-Zuid hebben de medaillewinnaars van het Olympic Team Netherlands de medailles op Thalys gesigneerd. Zij wonnen in Londen bij elkaar 6 gouden, 6 zilveren en 8 bronzen medailles.

Treinreis Olympic Team Netherlands Jan-Willem Siebers, Directievoorzitter NS Hispeed verwelkomde het Olympic Team Netherlands aan boord van Thalys: “Wij zijn er trots op dat jullie vandaag onze gast aan boord zijn en zullen jullie en jullie prachtige medailles snel en comfortabel naar Den Bosch brengen, waar jullie een mooi Welkom Thuis feest te wachten staat.” NS Hispeed brengt het Olympic Team Netherlands snel en comfortabel met de trein van hartje Londen naar de feestende fans op stationsplein van ’s-Hertogenbosch. Vanochtend om 11.00 uur (UK time) is het Olympic Team Netherlands vanuit Londen vertrokken met Eurostar. Vanaf Brussel-Zuid reist het Olympic Team Netherlands verder met Thalys.

NS collega Edith Bosch Aan boord is het hele Olympic Team Netherlands, waaronder onze eigen NS collega Edith Bosch. Edith won op 1 augustus brons in haar klasse -70kg. Jan-Willem Siebers Directievoorzitter NS Hispeed feliciteerde Edith: “Namens alle medewerkers van NS Hispeed gefeliciteerd met jouw bronzen medaille. Wij hebben genoten van jouw sportprestaties in Londen.”

Huldiging ‘s-Hertogenbosch Op ’s-Hertogenbosch wacht het Team een warm onthaal. Daar heeft het Nederlandse publiek de gelegenheid om het Olympic Team Netherlands te huldigen. Op het feest, dat georganiseerd wordt door NOC*NSF, Gemeente ’s-Hertogenbosch en NS, zijn optredens van verschillende artiesten en wordt live-geschakeld met het Olympic Team Netherlands in de hogesnelheidstrein.

De hele terugreis is te volgen via facebook.com/nshispeed, twitter @NShispeed en #welkomthuis.

Noot aan de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Odette Broens, pr adviseur NS Hispeed, +31 6 414 842 96 of e-mail: Odette.broens@nshispeed.nl

Over NS Hispeed

NS Hispeed is het hogesnelheidsmerk van NS en biedt hogesnelheidsvervoer aan op nationale en internationale bestemmingen. Naast Fyra verkoopt NS Hispeed ook tickets voor hogesnelheidstreinen als Thalys, ICE International, Eurostar en TGV. NS Hispeed maakt deel uit van Railteam, een samenwerking tussen Europa’s belangrijkste hogesnelheidsondernemingen. Railteam sluit de Europese hogesnelheidslijnen naadloos op elkaar aan.

NS en Olympisch Team Netherlands

Topsporters krijgen tijdens de Olympische Spelen de kans om hun ultieme sportieve prestaties neer te zetten. NS deelt deze passie voor topprestaties. Daarom zijn wij Partner in Sport van NOC-NSF en officiële vervoerder van de Olympic Team Netherlands. NS doet er alles aan om de Spelen dichterbij te brengen en het plezier van de oranje fans te vergroten. In Londen, maar ook in eigen land. Bij NS staat deze zomer NS Londen Centraal!

###